Firmaets historie går kun tilbage til juni 2005, hvor Michael H. Jensen startede sit el-installatørfirma.

Men har været i el branchen i mange år, som installatør i et andet firma. Firmaets grundlag består af mange trofaste kunder, som har været med til at give den ballast der skal til når man starter noget nyt op.

Men vi vil aldrig udvikle os hurtigere, end at vi til stadighed kan opretholde det service niveau, der har gjort os til foretrukken leverandør til mange virksomheder og bygherrer på Sjælland og Københavns området, ligesom vi naturligvis samtidig fastholder og udbygger vores position til private husstande.

Medarbejderstaben er løbende blevet forøget, således at der i dag er 10 ansatte.

I en travl og ofte hektisk hverdag er det mest naturlige at løse de opgaver, man løser bedst, hurtigst og mest effektivt og det forgår med vel udrustede servicevogne. Ligesom vi har online bestilling af varer fra førende leverandør i el branchen, med dag til dag levering.

Det er bl.a. derfor at EL-Jensen ApS i dag har udviklet sig til en komplet leverandør indenfor enhver form for el baserede installationer, og ikke kun til udførelse, men også indenfor rådgivning, tilbudsgivning, service og vedligeholdelse.

Vores kunder ønsker nemlig så få leverandører som muligt, så bl.a. derfor udvikler vi vore forretningsområder i takt med vores kunders behov og ønsker. Lige som vi i vid udstrækning prøver på at det er den samme medarbejder der kommer hver gang.

Det skal derfor være mig en glæde at høre fra Dem, ganske uforpligtende selvfølgelig og lad os så se om ikke vi også kan opflyde Deres ønsker.